Reunió de treball a Benifaió per a resoldre els problemes d’inundabilitat del municipi

L’alcaldessa de Benifaió Marta Ortiz i el regidor d’urbanisme Xavier Martínez s’han reunit aquesta setmana amb representants d’ADIF, CHJ i de la Generalitat Valenciana (a través de la Direcció Gral. de l’aigua) i l’Oficina del Pla de Rodalia de la Generalitat Valenciana per a tractar assumptes relatius als problemes d’inundabilitat que pateix el municipi.

Juntament amb els representants d’aquestes institucions també han sigut presents els seus tècnics per a, de manera conjunta, analitzar i debatre aquesta problemàtica que va afectar de bon grat el municipi el passat mes de novembre davant les fortes pluges i el desbordament del barranc del *Tramusser en diversos punts per la impermeabilitat de les vies ferroviàries.

Conscients d’aquesta inundabilitat i amb informes tècnics s’ha acordat en la reunió col·laborar de manera conjunta entre totes les administracions implicades i poder elaborar un estudi amb detall de les actuacions a dur a terme.

Així, en unes setmanes es tornaran a reunir de nou els representants de les administracions i tècnics per a continuar avançant en aquesta matèria i poder arribar així a unes conclusions positives per a fer front i resoldre aquest problema d’inundabilitat en el terme de Benifaió.

Deixa el teu comentari