Reunió de Ximo Puig amb la ministra de Treball en defensa del diàleg i la voluntat de cooperació al Mediterrani

Alacant albergarà la reunió de ministres i ministres de Treball del Fòrum del Mediterrani Occidental, conegut com a grup 5 + 5, que se celebrarà el pròxim 7 d’octubre. Així s’ha anunciat este dilluns durant la compareixença davant els mitjans de comunicació, posterior a la reunió que ha mantingut el president de la Generalitat, Ximo Puig, amb la vicepresidenta segona i ministra de Treball i Economia Social, Yolanda Díaz, qui ha avançat la celebració d’aquest fòrum a Alacant.

XPuig, ha instat a impulsar el diàleg, el treball conjunt i a aconseguir punts de trobada entre totes les regions que conformen la conca mediterrània.

D’altra banda, Ximo Puig, que s’ha referit a la reunió que ha mantingut amb Yolanda Díaz, prèvia a la presentació, i ha destacat que han acordat continuar treballant en accions conjuntes en matèria d’ocupació. 

Estes reunions són un exemple de col·laboració i treball conjunt entre les diverses administracions i que es configuren com un instrument de diplomàcia pública amb l’objectiu de fomentar el coneixement mutu i l’acostament entre Espanya i la resta dels països de la conca mediterrània.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.