Reunió a El Perelló per tractar la problemàtica de la CV-500

L’Ajuntament de El Perelló mostra el seu total suport als moviments veïnals per a frenar “l’estrangulament”.

Més d’un centenar de veïns, representants d’associacions locals, hostalers i comercials s’han reunit al Perelló en la lluita contra l’estrangulament que, asseguren, està vivint la localitat costanera a causa de les noves mesures de pacificació projectades en la carretera cv-500.

La reunió convocada per l’Ajuntament de El Perelló, després de la publicació de les noves reformes que s’implantaran en l’única via d’accés a la localitat, van començar amb un breu resum de les actuacions realitzades de les reunions mantingudes amb les diverses autoritats valencianes i de la Generalitat.

Açò va servir de punt de partida per a que molts dels presents expressaren el seu punt de vista sobre les reformes de la cv-500 i les possibles accions a prendre.

Mesures com una recollida massiva de signatures, demandes civils contra els promotors de les mesures, mobilitzacions així com l’adopció de mesures de pressió van ser algunes de les solucions proposades tant per veïns i turistes com pels representants de col·lectius locals.

Al llarg de la reunió l’Ajuntament del Perelló va manifestar el seu total suport als veïns i col·lectius en la lluita conjunta per revertir les reformes que ja estan afectant la població costanera.

Ribera Televisió

RiberaTV naix l'any 1986 amb la idea de crear una televisió lliure i plural. En 2005 obté la llicència per la GV per a emetre en el marc legal de la TDT.

Deixa el teu comentari