Ribera adquireix l’Hospital Polusa de Lugo

El grup sanitari Ribera ha completat l’adquisició del control de l’Hospital Polusa de Lugo després que la Comissió Nacional del Mercat de la Competència (CNMC) haja donat llum verda. Després de l’acord del passat mes de juliol amb un grup d’accionistes, l’operació estava pendent d’aquesta última autorització. Els assessors han sigut Cuatrecasas en l’àrea legal i Deloitte en l’àrea financera.

Amb aquest projecte, Ribera consolida el seu creixement en la comunitat gallega, on compta amb l’Hospital Povisa de Vigo des de finals de 2019.

Elisa Tarazona, Consellera Delegada de Ribera Salud, assegura que “amb l’hospital Polusa reafirmem el nostre compromís amb la sanitat gallega, i la nostra voluntat de continuar creixent i desenvolupant el nostre model de salut responsable, amb l’objectiu de sempre de respondre als reptes que la societat ens exigeix”. La Dra. Tarazona ha volgut ressaltar “l’extraordinari treball realitzat pels professionals de Polusa” i l’aposta del grup Ribera “per una sanitat pròxima, que, amb l’impuls de la innovació i la tecnologia, permeta continuar oferint el màxim benestar a la població a la qual atenem, que, en definitiva, és la nostra raó de ser”.

Sobre Hospital Polusa
L’Hospital Polusa és un centre sanitari que ofereix una cobertura assistencial general a Lugo. Compta amb 97 llits, 5 quiròfans, Unitat de pacients geriàtrics, hospital de dia oncològic, radiodiagnòstic, laboratori clínic i una plantilla de 135 professionals.
Sobre Ribera Salud

Grup sanitari amb més de 20 anys d’experiència en la gestió de projectes innovadors en salut. Amb quasi 6.000 professionals i assistència a 750.000 pacients, la seua vocació és transformar la manera de treballar i innovar en la gestió sanitària per a millorar la salut i benestar de la població, i aportar valor a la societat actual i futura. A Espanya gestiona sis hospitals, tres d’ells universitaris, i més de 80 centres de salut a la Comunitat Valenciana, Comunitat de Madrid, Galícia i Extremadura, i participa en altres projectes a nivell nacional i internacional. El grup compta a més amb la central de compres Ribera b2b i la divisió tecnològica Futurs.

Deixa el teu comentari