La Ribera contracta una unitat mòbil de ressonància magnètica

Amb aquesta unitat es realitzaran 700 proves addicionals al mes.

L’Hospital Universitari de la Ribera ha contractat una unitat mòbil de ressonància magnètica, que se suma als dos equips amb què ja compta el centre hospitalari i que li permetrà realitzar 700 proves addicionals al mes.

Segons ha destacat la gerent de l’Hospital d’Alzira, la doctora Isabel González, els equips de ressonància magnètica que actualment té el centre hospitalari compten ja amb certa antiguitat, de manera que aquesta unitat mòbil servirà com a ajuda addicional per realitzar aquest tipus de proves diagnòstiques.

En aquest sentit, la direcció del centre alzireny preveu incloure la compra d’una nova ressonància magnètica amb els pressupostos de la Generalitat Valenciana per a 2019.

La unitat mòbil contractada per l’Hospital de la Ribera, que començarà a funcionar aquest dijous, es troba instal•lada a l’aparcament exterior de l’Hospital, proper a l’entrada de Radiologia.

En aquest sentit, també està previst incrementar l’activitat de consultes externes, perquè els especialistes puguen valorar el resultat de les proves que realitzarà la unitat mòbil.

Deixa el teu comentari