La Ribera de Xúquer estrena imatge turística

El Consorci de la Ribera promocionarà el turisme de la comarca amb el lema ‘Ribera de Xúquer-un riu d’experiències’.

La sala d’actes de la Mancomunitat de la Ribera Alta ha acollit aquest matí la presentació de la nova imatge turística de la Ribera de Xúquer, que representarà tota l’oferta de turisme dels destins de la Ribera amb el nom ‘Ribera de Xúquer-un riu d’experiències’.

L’acte ha comptat amb la presència de Txema Pelàez, president de la Mancomunitat de la Ribera Alta i Oro Azorín, presidenta de la Ribera Baixa, així com altres autoritats.

Aquesta nova imatge turística és un dels projectes que formen part del Pla de Dinamització i Governança Turística de la Ribera de Xúquer, que pretén definir i estructurar els principals productes turístics per oferir una proposta comú de tots els municipis de la comarca i posicionar la Ribera com a destinació turística. El pla està cofinançat per l’Agència Valenciana del turisme, la Diputació de València, València Turisme el Consorci de la Ribera.

Així, la nova marca turística està representada per una ‘X’ de traç modern, per a transmetre una imatge turística diferenciadora que represente el projecte integral de promoció del destí.
Asseguren que s’ha triat la lletra ‘X’ com a imatge de marca perquè és la lletra inicial del nom del riu Xúquer i al mateix temps és el símbol que s’utilitza per a localitzar o marcar un punt sobre un mapa.
El color principal de la marca i les seues aplicacions és el verd, que recorda el riu Xúquer i la seua ribera.

Deixa el teu comentari