Ribó es compromet amb els comerciants del centre històric a realitzar les actuacions de recuperació de l’espai públic de manera escalonada

L’alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat del regidor de Comerç, Carlos Galiana, s’ha reunit a l’Ajuntament amb el president de l’Associació de Comerciants del Centre Històric, Rafael Torres, en una trobada en el qual també han participat també els membres de la directiva de l’associació, Borja Àvila, Blanca Vidal, Carmen Palop i Julia Martínez. Durant la trobada, els representants del sector comercial i pimes han exposat davant l’alcalde les seues inquietuds i les seues propostes davant el període de recuperació econòmica post-pandèmia. 

Ribó ha subratllat  el compromís per part de l’Ajuntament d’ordenar en el temps les diverses actuacions que es facen a l’entorn del centre històric, i de contribuir a donar suport a eixa recuperació.

El segon dels assumptes abordats en la trobada ha sigut la campanya comercial de Nadal.

El regidor de Comerç de l’Ajuntament de València, Carlos Galiana, ha explicat que la Junta de Govern Local de demà aprovarà la tercera convocatoria anual d’ajudes a les associacions de comerciants de la ciutat de València. 

Esta partida tindrà un pressupost total de 50.000 euros.

Cada associació de comerciants podrà accedir a un maxim de 10.000 euros i serà en base a les activitats de promoció comercial de les associacions realitzades durant l’any 2021, concretament fins al 15 d’octubre. Es tracta de la tercer any consecutiu que l’Ajuntament de València aprova esta línia d’ajudes, creades per primera vegada l’any 2019.

Deixa el teu comentari