Ribó ha fet una crida a la responsabilitat personal per a l’ús correcte de les platges

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha fet una crida a la “responsabilitat personal” al veïnat i als visitants perquè es faça un ús “correcte” de les platges durant esta campanya estival, sobretot de cara a la prevenció de contagis de covid-19.

Ribó es va pronunciar així ahir dijous en la seua visita a la base de salvament marítim de Creu Roja en Pinedo, acompanyat pel regidor de Platges, Giuseppe Grezzi, el delegat provincial de Creu Roja, Juan José Collado, i la presidenta de l’Assemblea Local de València de Creu Roja, Nieves Dios.

La campanya de platges de 2020 té com a novetat la presència de 40 informadors a peu de platja, que informaran la ciutadania sobre el compliment de les disposicions de seguretat per a evitar la propagació del coronavirus, que treballen ja des de principis d’este mes.

Els recursos desplegats per Creu Roja en esta campanya són 7 ambulàncies, 4 vehicles tot terreny, 4 quads, 7 embarcacions i motos aquàtiques, 15 postes sanitàries obertes en 8 platges, i 80 persones cada dia en les diferents platges de la ciutat.

Deixa el teu comentari