Ricardo Caballer iluminará Medusa Festival 2019

L’artista ha creat espectacles per a alguns dels principals parcs temàtics, Jocs Olímpics (JJ.OO) i, ara, Medusa Festival s’afig al currículum 

Ricardo Caballer, el prestigiós pirotècnic valencià i de gran reconeixement internacional, serà la basa amb la qual l’organització de Medusa Festival espera revolucionar els focs artificials de la seua edició 2019. 

La història de Ricardo Caballer (RICASA) es forja en 1881 amb el seu fundador Vicente Caballer. Des dels seus inicis, és fidel a la seua filosofia: la innovació, una de les peces clau d’aquest pirotècnic que li ha portat a ser l’encarregat d’il·luminar, mitjançant la pólvora, grans esdeveniments com són els JJOO o “la nit del foc”, entre altres.

A més, afirma que participar en un dels festivals amb més impacte nacional no és només sinònim d’expansió del món artificier sinó que permet enllaçar dues àrees artístiques com ho són la música i els focs artificials de les quals emanen creacions interessantíssimes. 

D’altra banda, Caballer ha reconegut que s’assega entusiasmat de ser part d’un festival que representa la tradició de la seua terra: mescla de decorats fallers i pólvora ja que sent que pot aportar els seus extensos coneixements en el sector per a oferir una experiència pirotècnica de màxim nivell.

Caballer cerca superar-se en cada espectacle, ja el va aconseguir creant la mascletà vertical més alta de la història, i la sisena edició de Medusa Festival es postularà com una altra ocasió per a fer-ho.

Deixa el teu comentari