Ricardo Sixto, diputat d’EUPV al Congrés, trasllada al Govern els danys ocasionats per la tempesta

El diputat valencià ha escrit una carta on reclama la declaració de zona catastròfica i les ajudes necessàries.

Amb motiu de la forta tempesta de granís del passat diumenge, el diputat d’Esquerra Unida al Congrés, Ricardo Sixto, ha traslladat al Govern la preocupació existent en la zona de la Ribera. Aquestes han sigut les seues declaracions.

A l’escrit que Ricardo Sixto ha traslladat al Govern Central llança la pregunta de si es declararà com a zona catastròfica les zones afectades de les dos comarques riberenques. A més, també reclama les ajudes que siguen necessàries per pal·liar els danys ocasionats.

El diputat ha recalcat que aquesta tempesta de poc més de 10 minuts va deixar devastat gran part del territori. En concret, ha assenyalat els termes municipals d’Alberic, Benimuslem, Massalavés, l’Alcúdia, Carlet, Benimodo, Guadassuar, Alzira, Algemesí, Benicull, Albalat de la Ribera, Polinyà, Riola, Cullera i Sueca.

En aquestes localitats s’ha perdut quasi el 100% del cultiu del caqui i els cítrics i, a més, s’han fet malt bé àmplies zones urbanes, on aquesta tempesta va arrancar arbrat i va danyar mobiliari públic, instal·lacions municipals i diferents propietats privades.

Deixa el teu comentari