Els ritmes de Chet animen la nit de divendres al Centre Cultural La Beneficència

La actuació de Chet s’emmarca dins de l’Etnomusic Estiu 2018, cicle musical organitzat pel Museu Valencià d’Etnologia i l’Àrea de Cultura de la Diputació, que durarà fins el 21 de setembre.

Tots els divendres, a partir de les 22:00 hores, es podrà gaudir de concerts d’indie, folk i músiques del món. Per l’escenari de l’Etnomusic passaran artistes com ara Mundo Chillón, Marinah o Juan Zelada.

El cicle de músiques del món Etnomusic Estiu 2018, organitzat pel Museu Valencià d’Etnologia i l’Àrea de Cultura de la Diputació de València, continua la seua marxa. Després de gaudir de Nina Dinamita & La Swing Milicia i Krama, els melòmans i aficionats podran ballar aquesta setmana amb els ritmes de Chet. El concert tindrà lloc a les 22:00 hores al pati del Centre Cultural La Beneficència.

Chet presenta un imaginari en el qual la realitat i la ficció s’entrellacen de manera que no es sap on acaba una i comença l’altra. Així arriben al panorama musical per a deixar la seua impremta de la millor manera que saben: sense filtres, sincers, melancòlics, vitals i, sobre tot, amb música. Indie-folk sense artificis, en el que cadascun dels instruments té el seu pes i cada arreglo té un sentit. “Calidoscopi”, el seu disc, beu del country folk americà, el folk dels països nòrdics, la bossa nova i el jazz. Es un treball introspectiu però crític, minimalista però enèrgic.

L’accés al concert és gratuït, però hi ha aforament limitat. Les entrades s’estan repartint des del dimarts passat. Encara es poden replegar en el vestíbul del Museu Valencià d’Etnologia o reservar-les a través de la pàgina web del museu.

Un cicle de música tradicional amb plantejaments actuals

En total dotze concerts que conformen un cicle, l’Etnomusic Estiu, que pretén aportar més música tradicional valenciana amb plantejaments moderns i actuals; mostrar propostes musicals de diferents llocs d’Espanya i del món, però sempre vinculades al caire tradicional amb noves lectures musicals. Després de Chet, serà el torn de Juan Zelada, Jóvenes Clásicos del Son Cubano, Duna, Ogun Afrobeat, Mundo Chillón, Marinah, Cobla dels Sons Essencials, Perico Sambeat Quartet i la International Citrus Band.

Deixa el teu comentari