Rosa Ana Peris i José Ignacio Ríos, nomenats Clavaris Majors d’Alzira 2019

La Junta de Germandats i Confraries d’Alzira ha celebrat l’acte de nomenament dels Clavaris Majors 2019, Rosa Ana Peris i José Ignacio Ríos. L’esdeveniment va tindré lloc, com éxzss habitual, en el domicili particular dels representants.

La Junta de Germandats i Confraries d’Alzira ha celebrat el nomenament dels seus clavaris majors per a l’any 2019. L’acte ha tingut lloc en el domicili particular dels nous representants de la Setmana Santa Alzirenya, Rosa Ana Peris i José Ignacio Ríos.

El saló del seu domicili es va omplir de persones relacionades amb món confrare per a viure un acte molt emotiu.

Un acte que va comptar amb la presència de la banda de tambors i bombos als peus de l’edifici dels clavaris, una cosa que va agradar molt als representants, de la mateixa manera que veure reunits a familiars i amics en una vesprada que difícilment oblidaran.

Peris espera viure intensament aquest any que afronta i, també, poder estar a l’altura de la parella de clavaris del curs anterior.

Des de ja, els Clavaris Majors representaran la Setmana Santa alzirenya en tots els actes que es vagen celebrant relacionats amb el món confrare.

A l’acte també va estar present l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, qui, de manera simbòlica, els va fer entrega de la clau de la ciutat als Clavaris Majors 2019.

Deixa el teu comentari