Rosa Montero, Espido Freire i Javier Olivares, protagonistes de la segona edició de Torrent Històrica

El certamen se celebrarà en format online del 26 al 29 de novembre amb una desena d’autors de primera fila que viatjaran fins al municipi per a donar a conéixer les seues obres

L’Ajuntament de Torrent no es rendeix davant la pandèmia i celebrarà la segona edició del festival Torrent Històrica entre el 26 i el 29 de novembre amb la presència d’11 autors en el municipi. Per a això, s’ha dissenyat una edició especial, que elimina riscos per a la població però posa al seu abast trobades amb els autors convidats, que són de primer nivell. El festival s’organitza amb la col·laboració de Terra de Llibres, associació responsable del festival VLC Negra, que s’ha celebrat recentment. La II edició de Torrent Històrica s’ha presentat hui a través de Zoom.

Streaming i entrevistes en llocs emblemàtics

Així, se celebraran converses en streaming amb els autors, que participaran des de la Sala d’actes de l’Ajuntament. Se celebraran dos actes per dia, de dijous a diumenge, amb una duració d’uns 50 minuts cadascun.

A més, durant la seua estada, els autors es desplaçaran a llocs emblemàtics de Torrent i gravaran entrevistes de vídeo offline que s’emetran en els primers dies de desembre.

Les trobades en streaming podran seguir-se a través del canal de YouTube del Ajuntament de Torrent i dels perfils de Torrent Històrica en les xarxes socials Facebook, Twitter i Instagram, on també es difondran les entrevistes als autors.

Rosa Montero, Espido Freire i Javier Olivares
Rosa Montero serà una de les convidades estrela de la II Edició de Torent Històrica. Periodista i escriptora de llarga trajectòria, en 2017 va ser guardonada amb el Premi Nacional de les Lletres.

Els seus llibres estan traduïts a més de 20 idiomes i compte en el seu haver amb una gran quantitat de premis i reconeixements. És una de les millors escriptores del nostre país. Espido Freire és Premi Planeta, Premi Azorín i Premi Ateneu de Sevilla, entre altres. Ha escrit nou novel·les, i col·labora en diferents mitjans de primera línia. És una de les autores més conegudes i singulars de la narrativa espanyola, que a més s’ha atrevit amb el teatre, la pedagogia literària i altres camps més enllà de la nove

Deixa el teu comentari