Rugby: Els equips Inter Rugby Club Alzira tornen a competir

Esta cap de setmana, els equips senior de l’Inter inicien la competició. També jugaran els S-16 i S-18 però, en la seua segona jornada

Davant la situació de la pandèmia, la Federació Valenciana de Rugby ha elaborat un calendari de competició en la que han creant grups que, han tractant d’agrupar als equips en la major proximitat possible a fi d’evitar al màxim la movilitat. Si la situació sanitària no ho paralisa abans, esta breu “competició” finalisarà en el més de gener. A partir d’ahí s’evaluarà la situació i segons ella es decidirà com seguir o qué fer.
Dins d’aquesta conjuntura, l’Inter A a quedat enquadrat en el grup Centre B de la 1ª Divisió Territorial, junt en el San Roque A, UER Montcada i el CAU Valencia B.
L’Inter B competirà en el grup Centre A de la 2ª Divisió Territorial amb el Paterna/Ciències, Denia Barbarians i La Safor/Ontinyent.
L’Inter A rebrà este dissabte a en el les 17 hores camp “Juan Palomares” de Cullera al Sant Roque A, mentres que l’Inter B es desplaça el diumenge a Paterna per a jugar a les 11 hores en el Poliesportiu de La Coma davant els locals del Paterna/Ciencias.

Mentrestant els equips de l’escola S-16 i S-18 afronten esta cap de setmana la seua segona jornada de competició, també el dissabte en el camp “Juan Palomares” de Cullera a les 11 i 12:30 hores respectivament i, abdós tindran com a rival al San Roque/Castelló.

Deixa el teu comentari