Ruta gastroambiental: una activitat experiencial completa per al delit dels cinc sentits

Les Jornades Gastronòmiques Arrossos d’Hivern et permeten degustar deliciosos arrossos en un entorn únic, envoltat del mar i del Parc Natural de l’Albufera, els dissabtes i diumenges del 10 al 25 de febrer. En aquesta VI edició, a més, podràs completar la teua visita amb una activitat *experiencial guiada per especialistes: amb la Ruta mediambiental amb barca i a peu per l’Albufera, coneixeràs de primera mà la influència del Parc Natural en una gastronomia única i de qualitat que t’oferiran els Restaurants Nàutic, Casa Xiva, *Sucrer, Casa Jerónimo i *The *Corner, gràcies als menús que han elaborat per a tu per només 21 euros, capaços de satisfer als paladars més exigents.

Són moltes les formes de conèixer i gaudir d’una terra, entre elles, observar els seus millors panoràmiques o recórrer plàcidament les seues aigües i senderes. La ruta “Seducció ambiental i gastronòmica en l’Albufera” ofereix als participants un meravellós recorregut amb barca per l’Albufera i una ruta pedestre per la seua Reserva Natural, aptes per a tots els públics.

La ruta comença a les 11 hores amb un passeig amb barca des del *embarcadero del Perelló. El recorregut inclou diverses parades en els hivernacles, a les quals acompanyaran explicacions sobre el cultiu de la millor tomaca del món i les verdures valenciana i xinesa de la mà d’especialistes. A més, els participants podran gaudir de les panoràmiques que ofereix el *Estany de la Plana i la *Gola del Perelló, on una demostració de la modalitat de pesca tradicional valenciana “*Redoli” deixarà fascinats als presents.

L’agricultura en l’horta valenciana no solament ens porta les millors verdures del món, entre les quals rep un esment especial la tomaca del Perelló, sinó també ens delecta amb l’insuperable arròs valencià. El desembarcament en Motor *Malvinar és el moment perfecte per a una exposició sobre l’agricultura de l’arròs.

El recorregut per “El *Tancat de L’*IIla”, un dels paratges més bells de la Reserva Natural, posarà la guinda final al passeig per l’Albufera. Un lloc ple de màgia i biodiversitat, on es desenvolupen activitats per a tots els públics sobre la fauna present en la devesa de l’Albufera. La visita al mirador et permetrà gaudir de les millors instantànies del singular entorn que envolta El Perelló.

Seguidament, s’iniciarà la Ruta pedestre, passant pel motor Va tapar, el Motor del Ruc i el Mirador Casa del *Cacahuero, que finalitzarà amb visites als comerços i restaurants del Perelló així com a la seua prestigiosa platja, guardonada per partida triple per la qualitat dels seus serveis i la seua sostenibilitat mediambiental.

En fi, aquesta ruta ofereix no solament entorns singulars amb qualitats úniques i de fàcil accés, sinó també una població local orgullosa de la manyaga amb que els ha cuidat, de la seua gastronomia i dels seus serveis.

Deixa el teu comentari