Sanitat comença a recuperar serveis que van quedar posposats durant la pandèmia

Ana Barceló anuncia la creació de 61 places en Salut Mental per a atendre els efectes de l’impacte del coronavirus en la societat

La Consellera de Sanitat Universal y Salut Pública, Ana Barceló, va compareixer en roda de premsa  i va parlar de  la necessitat d’anar recuperant de manera progressiva la normalitat en l’atenció assistencial.

Barceló ha anunciat la creació de 61 places en Salut Mental amb les quals es podrà atendre els efectes de l’impacte del coronavirus en la societat valenciana.

Des de l’inici de la pandèmia, i lligat a les mesures de confinament i les recomanacions sobre l’ús dels serveis sanitaris, s’ha produït un descens en els processos assistencials no COVID-19 i, per tant, de les vacunacions.

A més s’ha activat un protocol per a persones gestants i acompanyament als hospitals.

La consellera ha donat a conéixer que, fins al moment, s’han sotmés a una prova PCR 143.156 persones en la Comunitat Valenciana. De totes elles han donat negatiu 132.687, la qual cosa suposa un 93%. És a dir, només el 7% ha donat positiu.

Les altes a pacients amb coronavirus segueixen la seua tendència a l’alça i, en les últimes 24 hores, s’han registrat 147 noves altes, que eleven a 12.680 el total de persones curades.

Deixa el teu comentari