Sanitat convoca l’edició 18 de les llistes d’ocupació temporal per a totes les categories professionals

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública convocarà els pròxims dies l’edició 18 de les Llistes d’Ocupació Temporal de totes les categories professionals. Aquesta convocatòria, en aplicació de les disposicions de l’Ordre 4/2019 de 14 de novembre, incorpora la possibilitat de sol·licitar fins a set departaments per categoria, enfront dels tres que es podien demanar anteriorment, i tres categories.

També s’introduix la possibilitat de rebre ofertes d’ús de curta duració i a temps parcial, per a agilitar la gestió i adequar-la als interessos de les persones integrants de les llistes.

La valoració de mèrits que conformarà l’ordre de les llistes es realitzarà d’acord amb un barem que atorga major puntuació a la nota d’oposició, a la formació especialitzada via residencia i als serveis prestats en places qualificades com de difícil cobertura.

Així mateix, es valoraran els serveis prestats en hospitals militars, institucions penitenciàries, institucions públiques de caràcter sociosanitari de la Generalitat Valenciana, entitats concertades que atenguen pacients de la sanitat pública i mútues col·laboradores amb la Seguretat Social.

Deixa el teu comentari