Sanitat registra 74 altes i 19 casos positius de coronavirus en l’última jornada

La Comunitat Valenciana ha registrat en les últimes 24 hores un total de 74 altes a pacients amb coronavirus, per la qual cosa el total de persones curades ascendix ja a 17.088 persones. 

A més, s’han confirmat 19 casos nous, que situen la xifra total en 11.689 persones. D’esta forma, en estos moments queden actius 275 casos, la qual cosa suposa un 1,4% del total de positius.

El nombre de persones ingressades als hospitals valencians per coronavirus és de 54 pacients, 6 d’elles en les unitats de vigilància intensiva: concretament  29 a la província de València, de les qual 2 es troben en l’UCI.

S’ha notificat una defunció per coronavirus, per la qual cosa el número total és de 1.476 persones. 

Salut Pública continua realitzant l’estudi de contactes en el brot declarat a la ciutat de Castelló. S’han confirmat 4 nous casos positius que eleven a 31 el total de persones afectades.

Respecte al brot de l’empresa de Rafelbunyol, es continuen realitzant proves PCR per a descartar possibles casos en aquells treballadors que comparteixen zones comunes amb persones que ja han donat positiu.

Finalment, en la localitat de Burjassot s’han declarat 6 casos positius. Es tracta d’un brot únic familiar i s’està realitzant el seguiment de contactes. Les proves que s’han realitzat fins al moment han donat negatiu.

Deixa el teu comentari