Sant Vicent Màrtir, l’obra de l’escultor José Esteve, s’ha passejat per València

L’obra ha recorregut nombrosos carrers valencians i ha estat acompanyada per la banda de música i per confrares

S’ha commemorat a València una desfilada en honorança a Sant Vicent Màrtir, Patró de la localitat. Després de la comunió, la imatge platejada de Sant Vicent Màrtir, obra de l’escultor del segle XVIII, José Esteve Bonet ha passetjat pels carrers de València. La processó ha eixit des de la Catedral i s’ha dirigit pels carrers paral·lels com ara la plaça de la Reina, carrer de la Mar, Avellanes, Palau i plaça de l’Almoina entre altres.

Per als valencians és important celebrar la festivitat de Sant Vicent Màrtir, ja que va ser un personatge molt rellevant a València encara que hui en dia és un gran desconegut per a les noves generacions.

Una desfilada que ha sigut molt emotiva i que ha causat devoció per a tots els assistents, ja que la imatge platejada de Sant Vicent Màrtir lluïa acompanyada per la música i pels confrares.

La celebració s’ha convertit a València en una tradició i una festa que acull a valencians i valencianes però també a molts turistes que es queden sorpresos amb els costums de la nostra terreta.

Deixa el teu comentari