Se celebra al camp Municipal Venecia d’Alzira la segona edició del Memorial Nacho Barberà.

El motiu principal d’aquest esdeveniment ha estat la recaptació de fons per a la lluita contra la mort sobtada.

Es disputava en el camp Municipal Venecia d’Alzira la segona edició del Memorial Nacho Barberà, la finalitat principal ha estat arreplegar fons per a la lluita contra la mort sobtada, una investigació que fa l’Hospital Universitari de València.

Allí estigueren sis equips de futbol disputant el Memorial; l’Sporting de Gijón, el Valencia Club de Futbol, el Granada, el Llevant Unió Esportiva, La Unió Esportiva Alzira, el Torrent i l’Atlètic de Madrid.

Al voltant de mil persones assistiren a la jornada per ser solidaris i contribuir en la causa de la mort sobtada que va tenir el jugador de la Unió Esportiva. El que va guanyar el trofeu va ser l’equip de l’Sporting de Gijón. Després es van repartir els trofeus als guanyadors. Una de les novetats i la més important és que s’ha incorporat aquest any ha estat la participació de les xiques del futbol femení.

La recaptació ha augmentat de l’edició passada a aquesta. Els aficionats i aficionades que van acudir a l’esdeveniment cada vegada són més solidaris. Van poder gaudir del millor futbol cadet, de l’ambient i de la festa.

Deixa el teu comentari