Se constitueix el Fòrum per al Desenvolupament d’Infraestructures Sostenibles

Que facilitarà l’obtenció de finançament europeu per a projectes estratègics en la CV

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha assistit a la constitució del Fòrum per al Desenvolupament d’Infraestructures i Edificis Sostenibles

El Fòrum, creat a proposta de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV) i amb seu a Alacant, es configura com un punt de trobada d’agents representatius del sector empresarial i representants de l’Administració autonòmica per a millorar la gestió dels projectes d’infraestructura d’interés general en la Comunitat Valenciana. 

Aquest òrgan tindrà dues línies de treball fonamentals: el reforç de la col·laboració públic-privada i l’impuls i captació de fons europeus.

A més, el president ha anunciat que el Pla Renhata, que es va posar en marxa en la Comunitat Valenciana en 2017, i que per a aquest exercici compta amb un pressupost de 6 milions d’euros, “es replicarà en l’àmbit estatal”. 

Aquesta iniciativa de la Generalitat, l’objectiu de la qual és la reforma de cuines i banys, l’adaptació de l’habitatge de persones amb diversitat funcional i la introducció de millores per a l’accessibilitat, generarà milers de llocs de treball en tota Espanya.

Deixa el teu comentari