La segona edició del “Museu Obert” arriba a l’Alcúdia

Les obres d’artistes locals i dels alumnes de l’Escola d’Arts Plàstiques de l’Alcúdia s’exhibiran als aparadors de 74 comerços locals.

Arriba a l’Alcúdia la segona edició de “Museu obert: l’Alcúdia 2018”, una iniciativa amb la qual les creacions de 41 artistes de la localitat i dels alumnes de l’Escola d’Arts Plàstiques de l’Alcúdia (EAPA) s’exhibiran als aparadors de 74 comerços locals, des del divendres 5 fins al diumenge 28 d’octubre. L’activitat, organitzada pel regidor de comerç Rubén Grau, compta amb el patrocini de la Regidoria de Comerç i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de l’Alcúdia, amb la col·laboració de l’associació de comerciants de l’Alcúdia Qualitat i de la mateixa EAPA.

Amb aquesta segona edició també es pretén potenciar i donar suport al comerç local, creant “un museu de portes obertes” al voltant de tot el municipi. L’activitat també comptarà amb un estand a l’entrada de la Fira Gastronòmica de l’Alcúdia, tenint programades passejades oficials – per tots els comerços adherits al projecte – per a les vesprades dels divendres 19 i 26 fins als matins dels dissabtes 20 i 27 d’octubre.

La creació del Museu Obert també contempla el compliment d’uns objectius fonamentals: possibilitar als veïns, veïnes i visitants del poble d’un “consum d’arts plàstiques” més fàcil i senzill, sense tindre la necessitat d’accedir a altres espais o recintes tancats. Així mateix, es pretén donar l’oportunitat als artistes plàstics de mostrar les seues darreres creacions amb una exposició col·lectiva disponible per a tota la població.

Deixa el teu comentari