Serval presenta el concurs de redacció en valencià a les escoles i instituts

El regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Alzira i responsable del Serval, Alfred Aranda, ha encetat hui la campanya de promoció i difusió de la tercera edició del Concurs de Narrativa Juvenil en valencià de la ciutat d’Alzira. 

Hui s’ha realitzat la primera ronda de visites als centres educatius públics i concertats de la ciutat per a fer arribar als docents la importància d’este projecte literari que pretén apropar als més joves el gust per la literatura. 

En estes visites que comencen hui i que es realitzaran al llarg de tres jornades esta setmana, s’informarà les escoles i instituts de les bases d’estos guardons que tindran obert el termini de presentació fins els pròxim 15 de novembre i que en esta ocasió centren la seua temàtica en “Una ciutat més saludable”.

“Com sempre, agraïm la col·laboració dels centres i animem a la participació a tots els estudiants. Una ‘Ciutat més saludable’ és la temàtica amb la qual volem rebre la visió fresca i realista del que pensen els nostres joves que ha de ser una ciutat saludable. Com volem evolucionar? Des del punt de vista ecològic, de l’alimentació, com evolucionem en l’àmbit personal, en definitiva, com ha de ser una ciutat millor per als que vivim en ella”, ha explicat Alfred Aranda, regidor de Cultura.

En este concurs podran participar tots els joves d’entre 10 i 18 anys matriculats en col·legits i instituts d’Alzira. A més, les obres presentades hauran d’estar escrites exclusivament en valencià i tindran un màxim de quatre fulls. Els centres educatius hauran de presentar les redaccions del seu alumnat fins al 15 de novembre, inclòs, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana La Clau.

Deixa el teu comentari