El servei d’urgències mèdiques de Benifaió reforçarà el seu servei amb més personal

L’Ajuntament de Benifaió, conjuntament amb el Centre de Salut, han treballat i continuen treballant per a aconseguir diverses millores en aquest centre en benefici dels seus usuaris.

Un treball conjunt que es veu compensat amb les dotacions que des de “la Consellería de sanitat estan acceptant com a millores necessàries en el nostre Centre de Salut” destaca l’alcaldessa Marta Ortiz.

Si ben el passat mes de febrer l’alcaldessa de Benifaió Marta Ortiz i el primer tinent alcalde Xavier Martínez van confirmar una inversió 200.000€ per part de la Consellería de Sanitat en el Centre de Salut de Benifaió instal·lant un nou equip de radiologia general, que substitueix a l’actual equip obsolet, ara es confirma a més l’augment de la plantilla de personal sanitari en el servei d’urgències.

Ortiz, després de la reunió mantinguda amb els coordinadors de metge i malalts del Centre de Salut (FOTO ADJUNTA), informa que si tot va segons les previsions “es va a reforçar el personal sanitari d’urgències a partir del mes d’octubre tant a les vesprades com a les nits amb dos metges i dos infermers”. A més, l’alcaldessa subratlla és una gran notícia l’acord arribat en la Conselleria pel que fa al transport sanitari.

Una altra de les millores previstes per al Centre de salut de Benifaió concerneix al servei que ofereix la treballadora social, que si bé “la compartim amb Carlet hem aconseguit tenir-ho a Benifaió un dia més i treballarem per que tinga un treball continuat durant tota setmana” comenta Ortiz.

Com destaca l’alcaldessa de Benifaió “estem molt satisfets per aquestes inversions i millores en el servei sanitari del nostre municipi, la sanitat pública és prioritària i treballarem tot el que estiga en les nostres mans perquè no tornen les retallades en aquest servei i els nostres usuaris tinguen una oferta sanitària de qualitat”.

Deixa el teu comentari