El servici de Whatsapp de la Regidoria de Serveis Públics rep 587 missatges en el primer trimestre de 2018

Alzira, 26 d’abril de 2018. Incidències relacionades amb diferents assumptes com electricitat, neteja, transport urbà, parcs, jardins i manteniment de la via pública, entre d’altres, són les principals incidències que la ciutadania ha comunicat a la Regidoria de Serveis Públics, mitjançant la nova aplicació de Whatsapp que va començar a ser operativa al setembre de 2017.

Amb un balanç de 587 missatges, alguns amb més d’una incidència, tots han tingut resposta i amb una resolució del 96.80%. Els més habituals són els relacionats amb l’electricitat, la neteja i serveis públics.

Cal recordar que este servici de Whatsapp, a través del número de telèfon 674761544, està disponible les 24 hores dels 365 dies de l’any amb un horari de resposta de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i els missatges que s’intercanvien entre l’Ajuntament i cada ciutadà seran estrictament privats, ja que no estan basats en la utilització de grups o llistes de difusió.

El regidor de Serveis Públics, Fernando Pascual, declara que “este nou servei que incorporàrem fa uns mesos està sent de molta utilitat. Els ciutadans ens han donat una bona resposta i la seua col•laboració fa més fàcil la tasca. Fem una reflexió molt positiva en vore que en els tres primers mesos de l’any quasi 600 incidències han sigut ateses en el nostre departament. Entre tots millorem la nostra ciutat, i per descomptat, convide a tots els veïns i veïnes a continuar utilitzant este nou servici de Whatsapp fent-nos aplegar tot allò que consideren oportú. Continuarem treballant perquè este departament siga una de les ferramentes bàsiques de comunicació amb el ciutadà”.

Deixa el teu comentari