Set confraries de la Setmana Santa d’Alzira permeten visitar les imatges

Els dossers no s’han obert al públic però es poden visitar les imatges a les esglésies o en una casa particular es poden contemplar des del carrer

Les germandats i confraries de la Setmana Santa d’Alzira van suspendre per segon any consecutiu totes les processons i actes de carrer donades les limitacions que imposa la pandèmia del coronavirus. Aquesta decisió també va comportar la cancel·lació del concurs de dossers, un guardó instituït el 1963 que valora l’ornamentació i la genialitat duta a terme pels clavaris de les confraries d’Alzira

Els dossers finalment no s’han obert al públic però es poden visitar les imatges a les esglésies, locals o, si es troben en una casa particular es poden contemplar des del carrer.

Les set confraries que han volgut mostrar els seus passos en les parròquies o locals aquest 2021 han sigut:

Santa Cena, Virgen de la Esperanza, Jesús Nazareno-Virgen del Sufragio, Santa Faz, Pietdad de la Virgen de los Dolores, María Magdalena i Virgen de la Soledad.

La Junta de Germanors i Confraries de la Setmana Santa d’Alzira anima als confrares a engalanar els balcons durant la Setmana Santa i a celebrar la segona edició del concurs Antonio Soler i Elena Martínez seguiran com a clavaris per a la Setmana Santa de 2022.

Deixa el teu comentari