S’han lliurat les Insígnies d’Or d’Alzira 2020 després de ser ajornades per la situació sanitària

Els guardonats han sigut l’Àrea de Salut Pública de la Ribera, en la modalitat d’Humanisme; la Pirotècnia Crespo, en la modalitat d’activitats empresarials; Col·legi d’Advocats d’Alzira, en la modalitat d’Activitats Diverses; i  María Dolores Tomás Calatayud, en la modalitat de Cultura

Aquest 21 de juliol ha tingut lloc l’acte de lliurament de les Insígnies d’Or d’Alzira 2020, ajornat per no poder celebrar-se el 30 de desembre, com era habitual, a causa de la pandèmia del coronavirus.
En aquesta ocasió, per adaptar-se a les mesures sanitàries, l’acte s’ha celebrat en la plaça del Carbó, a les portes de l’Ajuntament.

Inicialment s’ha procedit a la baixada de la Senyera de la Ciutat, i s’han disparat les tradicionals 21 salves al ritme de l’himne de la Comunitat Valenciana.

Les Insígnies d’Or d’Alzira 2020 s’han atorgat a l’Àrea de Salut Pública de la Ribera, en la modalitat d’Humanisme; a la Pirotècnia Crespo, en la modalitat d’activitats empresarials; al Col·legi d’Advocats d’Alzira, en la modalitat d’Activitats Diverses; i a María Dolores Tomás Calatayud, en la modalitat de Cultura.

A més s’ha fet l’acte de lliurament de l’ Insígnia d’igualtat de l’any 2021 a les treballadores de les Escoletes Municipals d’Alzira (EIMA), per haver dissenyat i implementat any rere any un projecte educatiu integrant transversalment el principi d’igualtat i no discriminació sexual.

L’acte ha finalitzat amb la pujada de la Senyera de la Ciutat per la façana de l’ajuntament, i les 21 salves mentres s’escoltava l’himne de la Comunitat Valenciana.

Comenta la notícia