Silla CF 0 – 3 Elx Il·licità

El Silla CF perd a casa per 0 gols a 3.

L’Elx Il·licità ha guanyat en casa del Silla C.F. El marcador final es va quedar a 0-3 en un partit celebrat en el Municipal Vicent Morera.

En la primera part cap dels dos equips va aconseguir marcar i en acabar la primera part el marcador es va quedar 0-0.

En el segon temps, l’Elx es va posar per davant en el marcador amb un gol de Khalok en el minut 58.

Cristo va ser l’encarregat de marcar el segon gol en el minut 75 deixant el marcador a0-2.

El tercer gol va aplegar amb Javi López en el minut 85. Gol que va donar la victòria final a l’Elx Il·licità.

Amb el marcador 0-3, el conjunt de Silla es dinové en acabar el duel, mentre que l’Elx Il·licità és nové.