Silla CF 1 – 1 UE Atzeneta

L’encontre s’ha disputat aquest diumenge en el Municipal Vicent Morera.

El Silla CF i l’Atzeneta UE han empatat en l’encontre disputat aquest cap de setmana en el Municipal Vicent Morera. El Silla venia d’empatar l’últim partit mentre que els visitants perderen el seu.

En la primera meitat del partit cap dels dos equips va tindre sort de cara a la porteria i al descans el resultat era de 0 a 0.

En la segona part, l’Atzeneta es va avançar en el marcador gràcies a un gol d’Isaac en el minut 49.

L’equip local va empatar el partit en el minut 55 amb un gol de Salcedo per a posar l’1 a 1 en el marcador. Resultat que no va canviar el marcador final.

El Silla s’enfrontarà en la següent jornada al Vilamarxant i l’Atzeneta jugarà contra l’Oriola.