Silvia Clariana, directora del col·legi La Devesa School, ha acudit a “Prop de tu” per convidar-nos a la III Devesa Fashion Kids

El dissabte 23 febrer tindrà lloc la III Devesa Fashion Kids, La Devesa School is “Trendy” a les 11 del matí en el pavelló del propi col·legi La Devesa School de Carlet, esta passarel·la anirà a benefici dels xiquets amb càncer Aspanion, així ho ha contat Silvia Clariana, Directora del centre a “Prop de tu”.

Silvia Clariana ha estat acompanyada de l’alumna Estela Lacasa, una estudiant de quart d’ESO de la Devesa School de Carlet becada per la Fundació Amancio Ortega, passarà 10 mesos estudiant primer de Batxillerat en un High School en Canadà amb una completa immersió lingüística i cultural en este país.

L’aula del futur està a la Devesa School, en este col.legi basen la seua estratègia educativa en un Model Pedagògic que prepara al seu alumnat per a un futur en constant i ràpida evolució.

El seu model pedagògic, flexible i innovador, potència la destresa per a “Aprendre a Aprendre”.

Una formació de futur que, al costat dels idiomes i la internacionalització, facilita a l’alumnat desenvolupar les competències que els garantirà que “quan hagen de volar estaran preparats”. I no s’obliden que este dissabte tenen una cita en la III Devesa Fashion Kids a les 11 del matí en el propi col·legi a Carlet.

Deixa el teu comentari