S’inicia el certamen literari 2021 de la Pobla Llarga

El certamen abastarà 3 modalitats diferents: microrelats, poesia i relats breus

L’Ajuntament de la Pobla Llarga, amb l’objectiu de promoure i incentivar la producció literària en valencià i potenciar l’ús de la nostra llengua, va convocar en 2016, per primera vegada, la Mostra Literària Vicent Pascual amb un primer concurs de microrelats que ja va per la VI Edició. L’any passat es van iniciar dos nous concursos dins d’aquesta mostra literària de relats breus i poesia, ambdós concursos van tindre molt bona acollida a la població.

Ara arriba el moment d’iniciar una nova edició de tots aquests concursos, i aquest any comptem amb la col·laboració de l’editorial “Edicions 96”, editorial que es farà càrrec de la publicació de les obres guanyadores. Termini de presentació de les obres: de l’ 1 de febrer de 2021 al 31 de març de 2021.

Es repartirà un total de 3.000 euros entre la diversitat de concursos disponibles. Als dos primers concursos, un concurs de microrelat breu  i l’altre un concurs de poesia, els guanyadors rebran, 700 euros el primer premi i 300 el segon premi. I un tercer concurs de microrelats Vicent  Pascual, on els guanyadors rebran un primer premi de 500 euros, segon premi de 300 euros i un tercer premi de 200 euros.

Per poder participar en aquest concurs literari es poden consultar les bases al següent enllaç, http://www.lapoblallarga.es/es/event-page/concursos-literaris-pobla-llarga.

 “L’anterior govern i l’actual Socialista, treballem per a que la nostra llengua estiga molt present i recolzar a tots aquells que l’utilitzen per a crear” comenta el Regidor Ximo Vidal. 

Ribera Televisió

RiberaTV naix l'any 1986 amb la idea de crear una televisió lliure i plural. En 2005 obté la llicència per la GV per a emetre en el marc legal de la TDT.

Deixa el teu comentari