S’inicien les obres de regeneració de la platja de Massalfassar amb l’ajuda de la Demarcació de Costes

El passat 13 de maig començaren les obres de regeneració de la platja de Massalfassar, consistents en l’aportació de 8.000 tones d’arena. Unes obres que es preveu finalitzen en uns deu dies, tot i que el consistori roman pendent de com i quan es podran reobrir les platges al bany.

Esta actuació és el fruit d’una reunió que tingué lloc a finals d’octubre de 2019 entre l’alcalde de Massalfassar, Joan Morant, el regidor d’Agricultura, Sanitat i Medi Ambient, Àngel Oltra, i el cap de Demarcació de Costes del Ministeri de Medi Ambient, Antonio Cejalvo Lapeña. L’Ajuntament de Massalfassar sol·licitava una adequació de la costa, entre la qual es trobava també la construcció d’un nou espigó. 

«Òbviament, els esforços del consistori es situen ara mateix en combatre la crisi de la covid-19. Estos treballs s’han iniciat sense saber encara en quina data ni en quines condicions podrem reobrir les nostres platges, però es tractava d’una actuació necessària que hem pogut escometre quan ha arribat l’ajuda del Ministeri», informen fonts del govern municipal.

Comenta la notícia