S’inicien les obres de reurbanització del carrer Ramiro de Maeztu a València

El començament de les obres de restauració serà el dilluns 1 de febrer

La vicealcaldesa de València i regidora de Desenvolupament i Renovació Urbana, Sandra Gómez, ha informat que este dilluns començaran les obres de condicionament urbà del carrer Ramiro de Maeztu en el barri d’Aiora, la finalitat del qual serà renovar i ampliar el tram de la vorera nord d’este carrer, situat entre els carrers Duc de Gaeta i Peris Brell.

El projecte compta amb un pressupost de 162.716,17€ i tindrà una duració aproximada de 3 mesos d’execució. Es tracta d’una actuació, ha explicat Gómez que «segueix en la línia de recuperar sòl urbà per als vianants i fomentar així un urbanisme més amable per als veïns i veïnes en espais urbans a l’aire lliure».

En concret, es duran a terme la demolició de formigó, instal·lació de paviment amb rajola hidràulica i col·locació de jardineres i xarxa de reg. L’actuació se centra en la demolició del paviment i la vorada de la vorera ja existent, i la demolició també de la zona pavimentada de formigó que ocupa l’espai entre la vorera i el carril bici, per a la posterior ampliació i unificació de la vorera amb un mateix paviment, rajola negra llisa de 20x20cm

Es realitzara una xarxa de reg al llarg de tota la nova vorera, s’instal·laran jardineres amb plantacions i mobiliari urbà creant zones d’ombra i esplai. Per a la connexió de la xarxa de reg s’escometrà el punt de connexió més pròxim, al jardí del carrer dels Lleons, a 90 metres de Ramiro de Maeztu. Dels dos arbres afectats, un s’abatrà eliminant el seu escocell i l’altre serà substituït i s’ampliarà el seu escocell. Respecte als altres dos situats al costat del número 25 del carrer Rodrigo de Maeztu, s’engrandiran, però un dels arbres se substituirà.

«Amb esta actuació seguim la nostra línia de treball amb l’objectiu de renovar, ampliar i humanitzar els carrers dels nostres barris, apostant per un urbanisme més amable i que ajuda a millorar la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes», ha conclòs la vicealcaldessa.

Deixa el teu comentari