Sisé dia sense que es registren defuncions per coronavirus en la Comunitat Valenciana

La Comunitat Valenciana complix sis dies consecutius sense registrar defuncions per coronavirus. D’esta manera, el total continua en 1.476 persones. 

Al mateix temps, cal sumar 99 altes a pacients amb coronavirus, per la qual cosa el total de persones curades ascendix ja a 17.376 persones. 

A més, s’han confirmat 54 casos nous des de l’última actualització, que situen la xifra total en 11.801 persones, Així en estos moments queden actius 288 casos.  

Els hospitals valencians compten hui dia amb 62 persones ingressades: dels quals 27 estan a la província de València, 2 d’ells en UCI.

El nombre total de proves dutes a terme per a la detecció del coronavirus ha sigut de 496.778, de les quals 368.654 han sigut a través de PCR i 127.124 a través de test ràpid.

Respecte al brot de l’empresa de Rafelbunyol, de les cinc proves serológiques que quedaven pendents, 1 és un cas positiu actiu i els altres 4 corresponen a infeccions passades. En relació al brot familiar a Foios, cal sumar 5 nous positius, per la qual cosa el total ascendix a 12.

D’altra banda, Salut Pública ha detectat un nou brot familiar a Santa Pola amb 4 persones afectades. També s’ha declarat un brot familiar a Borriana amb 4 persones contagiades.

Deixa el teu comentari