Sisena subhasta solidària de les primeres tomaques de l’any al Perelló

La licitació guanyadora del primer lot de la millor tomaca del món ha aconseguit els 1.250 euros. Recaptació que rebrà Càrites Parroquials del Perelló.

La qualitat de la tomaca del Perelló s’ha convertit des de fa ja sis anys en un al·licient per a combinar agricultura i solidaritat.

La sisena edició de la subhasta solidària de les primeres tomaques de l’any ha batut tots els rècords. La licitació guanyadora del primer lot de la considerada millor tomaca del món ha aconseguit els 1.250 euros.

Empresaris de l’hostaleria, del comerç i l’alimentació, han competit en una animada i renyida subhasta per fer-se amb el premi.

Adjudicada la subhasta a la licitació més alta, l’Alcalde del Perelló ha felicitat a ‘Pensat i Fet’, empresa guanyadora, amb unes paraules d’agraïment, ja que la recaptació íntegra es destina a Càrites Parroquials, en suport a la seua labor social.

La tomaca del Perelló és una tomaca de qualitat que posseeix un alt contingut nutricional, gràcies al seu cultiu mitjançant mètodes naturals.

Una tomaca que es consumeix majoritàriament a les nostres costes

Aquesta edició, ha comptat amb l’assistència dels alumnes de primària del Col·legi El Perelló. A més, també han assistit a l’acte l’Escola d’Hostaleria de la Fundació Cruzcampo i el finalista de Top Chef Alejandro Platero.

Deixa el teu comentari