S’obri el període per a participar en el XVIII Concurs de Targetes Nadalenques d’Almussafes

Imagen1Almussafes, a 9 de setembre de 2015. Els guanyadors de la convocatòria es triaran per votació popular i els seus noms es donaran a conèixer el pròxim 20 d’octubre.El Concurs de Targetes Nadalenques promogut per l’Ajuntament d’Almussafes, que se celebra en la localitat per dècim vuitè any consecutiu, repartirà diversos lots de material didàctic entre els guanyadors. Les targetes podran presentar-se en el Centre d’Informació Juvenil del 14 al 25 de setembre i la votació popular es realitzarà del 2 al 16 d’octubre. La regidora de Joventut, Davinia Calatayud, confirma el seu suport a la iniciativa i anima als veïns a participar.

Tal com ve fent des de fa 18 anys, la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Almussafes presenta una nova edició del concurs de targetes nadalenques, amb el qual el consistori pretén promoure la creativitat al voltant d’aquesta època de l’any i intentar mantenir la tradició de l’ús de la targeta com a mitjà per a comunicar-se entre les persones en l’era de la tecnologia.

La convocatòria està oberta a tots els interessats residents a la Comunitat Valenciana i l’organització ha establit tres categories diferents, una infantil, una juvenil i una adulta. En els tres casos, el tema haurà d’estar relacionat amb el Nadal i els seus principals costums. Quant a les característiques dels dibuixos, les bases indiquen que han de realitzar-se en format 10cm x 15cm i es pot utilitzar qualsevol procediment excepte el denominat “pastís”, tècnica que dificulta la impressió en paper.

Els treballs podran presentar-se en el Centre d’Informació Juvenil, situat en la plaça del Mercat de la localitat, del 14 al 25 de setembre de 11h a 14h i de 16:30h a 20h, i hauran de lliurar-se sense signar i sense nom en un sobre tancat acompanyat a l’interior per les dades personals del participant i amb una fotocòpia del Document Nacional d’Identitat.

Després de finalitzar el període de presentació de targetes, aquestes seran exposades al públic en les dependències del Centre d’Informació Juvenil del 2 al 16 d’octubre per a sotmetre’s al judici públic, ja que els guanyadors del concurs eixiran per votació popular. En total, la Regidoria de Joventut ha establit quatre guardons per a la categoria infantil, tres per a la categoria juvenil i altres tres per a la categoria adulta. Tots ells es portaran com a premi un diploma i un lot de material didàctic, la mateixa gratificació que se sortejarà entre totes les persones participants i el lliurament de les quals es realitzarà dijous que ve 19 de novembre a les 19h en l’edifici que alberga l’àrea de Joventut municipal, popularment anomenat ‘l’Arrossera’.

“Creatiu i per a recuperar costums. Aquest concurs té els al·licients necessaris perquè seguim apostant per ell, així que anime a tots els veïns a participar en el mateix, preparant els seus treballs, visitant l’exposició i votant pels quals més els agraden”, explica la regidora de Joventut, Davinia Calatayud.

 

 

Deixa el teu comentari