S’obri el termini per a sol·licitar les ajudes de la segona convocatòria del Pla Resistir a Bonrepòs i Mirambell

Les sol·licituds hauran de presentar-se del 4 al 24 d’agost, tots dos inclosos, preferentment a través de la seu electrònica

El Butlletí Oficial de la Província (BOP) de València ha publicat hui l’extracte de la convocatòria de la segona fase de les ajudes del Pla Resistir, dirigides a persones autònomes i microempreses l’activitat de les quals s’ha vist afectada per la pandèmia provocada per la COVID-19.

El termini per a presentar les sol·licituds començarà demà, dia 4, i finalitzarà el 24 d’agost, tots dos inclosos. La tramitació haurà de realitzar-se preferentment a través de la seu electrònica de l’Ajuntament (www.bonreposimirambell.es).

L’import total d’aquestes ajudes ascendeix a 49.566,75 euros i correspon als excedents de la primera convocatòria. Així bé, cada persona autònoma o microempresa, amb un màxim de 10 treballadors i amb domicili fiscal a Bonrepòs i Mirambell, podrà rebre un import màxim de 2.000 euros.

Les bases i formularis poden consultar-se en aquest enllaç: https://www.bonreposimirambell.es/va/pagina/2a-convocatoria-pla-resistir 

Deixa el teu comentari