S’obrin les fonts municipals per al ús públic

És una de les mesures dutes a terme per l’Ajuntament de Carcaixent per fer front a les altes temperatures

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAL’Ajuntament de Carcaixent ha acordat obrir les fonts d’aigua en diferents zones de la ciutat durant els mesos d’estiu per al seu ús públic. La decisió s’ha pres donades les altes temperatures que s’han registrat els darrers dies i la previsió de que continuen repetint-se, ja que Carcaixent és una de les zones on s’ha detectat fins el dijous 16 el nivell d’alerta groc. L’obertura de les fonts entra dins de la sèrie de mesures de prevenció contra l’onada de calor establertes des de la Conselleria de Benestar Social i que des de l’Ajuntament de Carcaixent s’ha estat donant difusió.

En total s’han habilitat per al seu ús unes 20 fonts aproximadament, les quals romanien tancades de forma habitual com a mesura d’estalvi. Les fonts obertes estan ubicades en les següents zones de la localitat: Les Barraques (3), Gaianes (2), Parc Navarro Daràs (3), Parc Joan Fuster (1), Parc del Bicentenari (1), Cogullada (1), Santa Bàrbara (1), Carrer del Boticari Bodí (2), Muntanyeta (1), Estació de Renfe (1), Barri dels Quatre Camins (1), Kiosquet (1) i a l’inici de l’anomenada Ruta del Colesterol (1).

Paula Lozano, regidora de Medi Ambient de l’Ajuntament de Carcaixent, ha remarcat que aquesta aigua és totalment apta per al consum humà i que el fet de que estigueren tancades no responia a cap mesura de salubritat. De tota manera, sí ha demanat que la població faça un ús adequat dels recursos, “és tracta d’un bé públic i ha de quedar en mans dels ciutadans la responsabilitat de saber-los utilitzar”. Fins al moment, no s’ha fixat una data per a que tornen a tancar-se.

Departament de Comunicació i Premsa
Ajuntament de Carcaixent

Deixa el teu comentari