Sueca acull la reunió de presidents comarcals de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana

La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana ha triat Sueca per a celebrar la primera reunió presencial, des de la declaració de l’estat d’alarma, dels diferents presidents comarcals de l’ens per a traslladar-los totes aquelles qüestions d’interés que afecten les seues agrupacions, així com sotmetre a votació diferents punts de l’ordre del dia. La reunió ha estat dirigida per la presidenta de la Federació, Daniela González, i la secretària general, Lourdes Gavilà.  

La sala d’actes de la Casa de la Cultura ha sigut el lloc triat per a esta trobada en facilitar totes les mesures de seguretat sanitària necessàries. Cada dos mesos, celebrem un consell intercomarcal per a tractar diferents temes; i la veritat és que m’ha fet il·lusió que vingueren a Sueca, per primera vegada”, ha expressat el president comarcal de la Federació i president de la Unió Musical, Guillermo Colechá

A l’acte ha assistit el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Sueca, Joan Carles Vázquez, qui ha volgut donar la benvinguda a tots els presents i desitjar-los una trobada molt profitosa i agradable a la nostra ciutat. “El president comarcal ens va sol·licitar col·laboració per a trobar un lloc que reunira totes les condicions de seguretat necessàries, i des de la Regidoria estem encantats de poder col·laborar. Així mateix, hem preparat uns obsequis característics de la nostra ciutat per a tots els assistents”.   

Deixa el teu comentari