Sueca amplia la duració i les places de l’Escola d’estiu per a xiquets en risc d’exclusió social

Sueca, 14/07/2015

El servei de l’Escola d’estiu s’amplia al mes d’agost també, i el nombre de places passa de 15 a 30

La Regidoria d’Acció Social de l’Ajuntament de Sueca ha ampliat enguany, com a novetat, la duració de l’Escola d’estiu que s’oferix des del Centre de Menors per a xiquets i xiquetes en risc d’exclusió social. “El Centre de Menors funciona durant tot l’any i, en esta ocasió, per primera vegada, s’ha ampliat la seua Escola d’estiu no sols a juliol sinó també durant el mes d’agost, en horari de 10 a 13.15 hores, acollint-nos a les ajudes que ens han vingut del govern central, 10.500 euros, més una aportació de l’Ajuntament de Sueca”, ha explicat la regidora d’Acció Social, Noelia Sisteró.

L’objectiu principal, assenyala la regidora, és cobrir les necessitats dels menors durant tot l’estiu. A més d’augmentar la duració i l’horari de l’Escola d’estiu, enguany s’ha augmentat també el nombre de places de 15 a 30. El projecte, cofinançat pel govern central i l’Ajuntament de Sueca, permetrà també, a més dels serveis de menjador, la realització d’activitats, tallers i visites diverses. “Hui, per exemple, tenen taller de cuina. A més, anem a la piscina i a les seus dels bombers i de la Policia Local, etc. S’ho passen molt bé. Molts d’ells acudixen durant tot el curs al Centre de Menors, en horari de vesprada, on realitzen activitats, fan els deures i sopen. Ara es canvia a l’horari de matí: de 10 a 13 hores, realitzem diferents activitats; a les 13 hores, dinen; i, després, es van a les 13.30 hores amb el seu berenar”, ha explicat Laura Mulet, coordinadora del Centre de Menors.

Tots els menors són beneficiaris de les ajudes de Serveis Socials de l’Ajuntament de Sueca. “Aprofitant que disposàvem del servei de menjador, de l’espai adequat per a la realització dels tallers, i del personal qualificat, que s’ha vist reforçat este estiu amb una persona més, hem pogut ampliar este servei d’Escola d’estiu al mes d’agost també”, assenyala la regidora responsable.

Deixa el teu comentari