Sueca celebra el Dia de la Pau

Centenars de persones s’han donat cita este diumenge al CEIP Cervantes amb motiu de la celebració del Dia de la Pau, que enguany arribava a la seua quinzena edició.

Des de les 11 del matí i fins les 14 de la vesprada es van succeir nombroses activitats organitzades per l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes amb la col·laboració del professorat i de l’Ajuntament de Sueca.

El Dia de la Pau de Cervantes duia enguany per lema ‘La pau està a les teues mans’’. Els menuts i també els majors pogueren disfrutar d’una jornada lúdica en família, plena d’activitats, amb l’objectiu de promoure una educació permanent basada en la solidaritat, la tolerància i el respecte a totes les persones.

Com cada any, el col·legi va organitzar espectacles de màgia, tallers, concursos, música, balls, exposicions, pintacares i moltes coses més. Enguany participaren l’Associació Muntanyeta dels Sants, el club de gimnàstica rítmica Aceus, el grup de danses l’Almogàver, la Muixeranga de Sueca, el Club d’Escacs de Sueca, Fem Escola, el Club de Pilota Valenciana Xúquer, la Ludoteca Municipal, Serunion, AFASU, APASU, el Xiqui Combo ‘Five Ducks Jazz’, l’Associació Cultural la Xala, la Fundació Santos Andrés, Santiago y Miguel, PROANSU, CEAR i Dani Miquel.

L’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria d’Educació va participar també col·laborant en el Concurs de Murals en què estaven convidats a participar tots els col·legis de Sueca, El Perelló i Mareny de Barraquetes. L’alcaldessa Raquel Tamarit i el regidor d’Educació, Vicent Baldoví van ser els encarregats d’entregar els premis als guanyadors que, en esta edició, van ser: Educació Especial (1r Miquel Burguera – Aula 10, 2n Miquel Burguera TVA i 3r Cervantes); 1r Primària (1r CEIP El Perelló, 2n CEIP Mareny de Barraquetes, 3r Maria Auxiliadora); 2n Primària(1r Encarnació, 2n Lluís Vives, 3r Cervantes B); 3r Primària (1r Cervantes A, 2n Carrasquer A, 3r Luís Vives); 4t Primària (1r CEIP El Perelló, 2n Cervantes, 3r Encarnació); 5é Primària (1r Cervantes B, 2n Cervantes A, 3r Carrasquer B); 6é Primària (1r Carrasquer B, 2n Encarnació B, 3r CEIP El Perelló). A més a més, l’organització va atorgar un accésit a les Escoles Jardí de l’Ateneu.

Deixa el teu comentari