Sueca celebra el Dia de la Pau

Sueca, 30/01/2017.Este diumenge, 29 de gener, Sueca va celebrar la 13ª edició del Dia de la Pau, sota el lema “Junts per la Pau”, un acte organitzat pel CEIP Cervantes de Sueca junt amb l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes del centre i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sueca.

Es tractava d’una jornada lúdica per a les famílies, i dedicada especialment als més menuts, farcida d’activitats amb l’objectiu principal de promoure una educació permanent badada en la solidaritat, la tolerància i el respecte a totes les persones.

Una de les principals activitats era el Concurs de Murals patrocinats per l’Ajuntament de Sueca. Els premis els van atorgar l’alcaldessa de la localitat, Raquel Tamarit i el regidor d’Educació, Vicent Baldoví, que en esta edició, van ser: 1r Primària (1r Mareny, 2n Escola Jardí del Ateneu i 3r Perelló), 2n Primària (1r Cervantes, 2n Maria Auxiliadora i 3r Lluis Vives), 3r Primària (1r Lluis Vives, 2n Maria Auxiliadora i 3r Cervantes), 4t Primària (1r Carrasquer, 2n Cervantes i 3r Maria Auxiliadora), 5é Primària (1r Cervantes, 2n Mareny i 3r Encarnació), 6é Primària (1r Cervantes, 2n Maria Auxiliadora i 3r Lluis Vives) i en Educació Especial (Miquel Burguera-6é Primària, Aula Pt -Cervantes i TVA – Miquel Burguera).

En esta edició el jurat va estar format per Toni Llopis, director de la Sala d’Exposicions Els Porxets i professor a l’Escola d’Art Escultor Beltrán; Fernando Viñoles i Vicente Salvador Ferri Arenes, experts en arts plàstiques; Carmen Sánchez, directora del CEIP El Perelló i Vicent Baldoví, regidor d’Educació.

A més del Concurs de Murals, el col·legi públic va organitzar altres activitats com, tallers, manualitats, altres concursos, degustacions, concert, pintacares, teatre o exposicions. La jornada va estar possible també gràcies a la  participació de  pilotaris, la Ludoteca Municipal de Sueca, el cantautor musical Dani Miquel, Condidorets, el Grup de Danses l’Almogàver, l’Associació Cultural la Xala, la Muixeranga de Sueca, la Fundació Sants Andrés, Santiago i Miguel, el Club d’Escacs de Sueca i Tot animació i Colevisa.

Deixa el teu comentari