Sueca celebra la 7a edició de “Mou-te per l’Mpoc”

Este diumenge 22 de novembre, el Club de muntanya Sutrail, amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Sueca, ha organitzat la setena edició de “Mou-te per la Mpoc”, una iniciativa oberta a la participació de tota la ciutadania amb la qual es pretén donar visibilitat a esta malaltia a través de la realització d’una activitat esportiva.

l’Mpoc és una malaltia  molt freqüent produïda per l’hàbit del tabac, el club Sutrail, amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports i el suport del Servei de Pneumologia de l’hospital de la Ribera, pretenen donar a conéixer esta malaltia que està infradiagnosticada.

El recorregut de la marxa serà totalment pla, amb una distància de 5 quilòmetres, perfectament senyalitzat i amb eixida i arribada a meta en el recinte firal de Sueca, situat en l’avinguda del Mestre Serrano. Cada participant podrà recórrer-lo de la manera que considere oportú.

Per a inscriure’s han de fer-ho a través de la plataforma digital Mychip o en els comerços Carpio Esport, perruqueria Salva o Copymat on  podran realitzar el donatiu de 5 euros per a col·laborar en donar visibilitat a esta malatia.

Deixa el teu comentari