Sueca celebra una marxa solidària contra el càncer adaptada a les circumstàncies

El dissabte 30 de maig, Sueca celebrarà una marxa especial contra el càncer en substitució a la caminada que estava prevista per a este mes, i que a causa de la crisi sanitària s’ha hagut de modificar i adaptar a les circumstàncies. Organitzada pel grup senderista “Olivetes Xafaes” i l’Associació Local contra el Càncer, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sueca, esta iniciativa solidària té com a finalitat contribuir a la lluita contra el càncer, recaptant fons per a l’AECC i, al mateix temps, animar a la ciutadania a realitzar  alguna activitat saludable. 

D’acord amb l’Ajuntament de Sueca i l’Associació Local contra el Càncer, hem posat en marxa enguany una Caminada a la qual hem denominat Dispersa pel format que ens ha obligat a adoptar la crisi sanitària. Per això, cada participant té la llibertat de fer-la a la seua manera, lliurement sense itinerari marcat. El més important és que es realitze i es col·labore amb una important causa com és la lluita contra esta malaltia”, han assenyalat des del grup senderista organitzador.

A causa de les circumstàncies actuals, s’han hagut d’introduir canvis en la Run Càncer prevista a Sueca per a este mes. Des de l’Ajuntament, i des de la Regidoria d’Esport, volem animar-vos igualment a participar en esta caminada que s’ha proposat perquè la causa ho mereix. Per això, convidem a la població a participar, bé des de casa o bé al carrer, complint sempre els horaris i normes que ens recomanen les autoritats sanitàries. Fa molts anys que Sueca celebra esta caminada popular solidària contra el càncer i no podíem perdre enguany l’oportunitat, encara que fora amb alguna modificació. Vull donar les gràcies a tots els organitzadors que ha tingut esta activitat al llarg dels anys, perquè sense el seu treball no hauria sigut possible fer-la”, ha assenyalat la regidora d’Esport, Celia Beltrán. 

Per a poder participar en la caminada solidària, és necessari accedir a la plataforma www.toprun.es i fer una aportació de 3 euros. 

Comenta la notícia