Sueca celebra una nova edició de Tasta La Plaça

Imprimirn este ocasió participaran en este esdeveniment gastronòmic, que ha aconseguit consolidar-se i augmentar l’assistència de públic any rere any, els establiments següents:Carnisseria Salvador Celda, El Rebost, Fruites Miralles, Carnisseria Fina, Carnisseria Amadeo, Carnisseria Carmen, Torrons Bernabeu, Xarcuteria, Bar El Raconet, Bar La Plaça i Fruites i Verdures Katy. Com invitats, participaran el Forn del Crist, Pa i Dolços La Masia i el Restaurant Llopis

Els assistents podran degustar una variada selecció de productes autòctons elaborats artesanalment, i plats típics suecans i valencians. A més, dins de la Mostra Internacional de Mim de Sueca s’oferirà en el Mercat l’espectacle Fitness, d’Ibuprofeno Teatre. Per la seua banda, els més menuts podran disfrutar de jocs infantils.

 Totes aquelles persones que estiguen interessades a acudir podran comprar els seus tiquets a partir de hui, al preu d’1 euro, en la Tourist Infoi en les diferents parades del Mercat, excepte la vesprada del dissabte que només es vendran en la Tourist Info. La inauguració oficial de Tasta la Plaça tindrà lloc a les 20 hores.

 

Deixa el teu comentari