Sueca commemora el Dia Mundial contra el Càncer

El 4 de febrer se celebra el Dia Mundial contra el Càncer, promogut per l’Organització Mundial de la Salut, el Centre Internacional d’Investigacions sobre el Càncer (*CIIC) i la Unió Internacional contra el Càncer (UICC) amb l’objectiu d’augmentar la conscienciació i mobilitzar a la societat per a avançar en la prevenció i control d’aquesta malaltia.

Donada la situació actual que vivim a conseqüència de la pandèmia, l’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria de Sanitat, ha volgut unir-se a la commemoració del Dia Mundial contra el Càncer amb un acte adaptat a les circumstàncies. 

En lloc de realitzar la lectura del manifest a les portes del consistori davant de públic, com era costum, s’ha celebrat un acte més íntim en el saló de plens amb la presència de l’alcalde, Dimas Vázquez; la regidora de Sanitat, Estefanía Requeni; i les presidentes de les dos associacions locals contra el càncer: Sacra Ortells, de l’Associació Espanyola Contra el Càncer AECC Sueca; i Rosa Sanz, de l’associació ADOPS (Associació de Dones Operades del Pit Sueca).

La regidora de Sanitat, Estefanía Requeni, ha remarcat el treball incansable, i el suport continu que presten als pacients i als seus familiars, les dos associacions locals de Sueca.

L’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, ha volgut transmetre un missatge d’ànim a aquelles persones que estan vivint esta situació, i a les seues famílies.

Des de l’any 2019, la campanya del Dia Mundial contra el Càncer és “Jo soc i vaig a” fent una crida a qualsevol persona a actuar contra el càncer. Qualsevol acció individual pot suposar un canvi a nivell global, i això és el que es vol reflectir. En el Dia Mundial contra el Càncer, qui és vosté i què farà?

Deixa el teu comentari