Sueca convocarà el concurs de cartells per a anunciar les Falles de 2021

Malgrat la situació sanitària tan extraordinària que estem vivint i la incertesa que suposa, des de la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Sueca es convocarà en breu, un any més, el concurs per a triar el cartell anunciador de les Falles de 2021

Per això, en uns dies es farà oficial esta convocatòria i s’anunciaran les bases corresponents perquè tots els i les interessats/des puguen presentar-se. Des de l’Ajuntament de Sueca, han volgut anunciar ja la realització d’este concurs perquè es puguen anar preparant amb antelació els treballs, ja que el termini per a la presentació s’ha acurtat uns dies. 

Com en l’edició anterior, podran presentar-se tots aquells/es interessats/des a títol personal amb 2 treballs com a màxim, originals i inèdits. A més de ser la imatge oficial de les Falles de Sueca 2021, el treball guanyador obtindrà un premi en metàl·lic de 800 euros. En breu informarem, a través de la pàgina web municipal i les xarxes socials de l’Ajuntament, sobre els requisits per a poder participar en esta convocatòria.   

Deixa el teu comentari