Sueca demana precaució als seus veïns per l’inici de la campanya de la sega de l’arròs

Sueca inicia la campanya de la sega de l’arròs i llança un missatge: precaució per evitar imprevistos amb la maquinària

Des de la setmana passada, el paisatge del terme municipal de Sueca comença a omplir-se de maquinària agrícola treballant en la campanya de la sega de l’arròs. Per este motiu, el regidor d’Agricultura, José Luis Ribera, ha demanat als usuaris i usuàries d’estes vies agrícoles que extremen la precaució ja que, durant estes setmanes, el trànsit de segadores per estos camins serà incessant. 

Des de l’Ajuntament, demanen comprensió a la ciutadania que puga patir alguna molèstia, ja que han de ser conscients que es troben en un parc natural en el qual el cultiu de l’arròs és el seu principal recurs agrícola. 

Per la seua part, l’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, desitja a tot el sector agrari una molt bona collita. Un sector que en plena pandèmia es va oferir de manera altruista per a desinfectar els carrers del municipi i que rebran, segons les paraules del primer edil, un reconeiximent públic quan les limitacions sanitàries siguen més propícies. 

Per la seua part, el regidor Ribera ha expressat que encara és molt prompte per a fer un balanç però que, en principi, s’espera un resultat acceptable de la campanya. Sobre què fer amb la palla de l’arròs, ha explicat que, des de Sueca, s’ha sol·licitat poder cremar-la, però que la Conselleria, de moment, només els ha permés fer-ho en els terrenys que corresponen a la zona A, pròxima a Sollana. 

“Seria interessant que des de la Conselleria reconsideraren la seua decisió i ens permeteren la crema de la palla en tot el terme”, ha sentenciat el regidor.  

Deixa el teu comentari