Sueca, el Perelló i el Mareny de Barraquetes també tanquen les platges al públic en horari nocturn

L’Ajuntament de Sueca també ha prohibit l’accés nocturn a les platges de la seua costa davant la situació d’especial risc per a la salut pública derivada de l’increment de casos positius per Covid-19 haguts en l’última setmana per tota la geografia espanyola. Així ho ha fet saber al migdia de hui Dimas Vázquez, alcalde de la capital de la Ribera Baixa.

Esta decisió s’ha pres amb la finalitat d’evitar la proliferació de botellons i trobades nocturnes incontrolades. S’ha adoptat en consens amb els seus homòlegs de les entitats locals menors del municipi del Perelló i Mareny de Barraquetes, Juan Botella i Jordi Sanjaime, respectivament.

Queda prohibit l’accés total a les platges des de les 23:00 hores fins a les 7:00 hores de l’endemà i es recorda que la limitació es fa extensiva a qualsevol instal·lació temporal ubicada dins de l’arena en la mateixa franja horària.

Estes mesures són aplicables cada dia de la setmana, inclosos els festius. La Policia Local vigilarà el seu estricte compliment i se sol·licitarà la col·laboració de la Guàrdia Civil.

Cal tindre responsabilitat individual als ciutadans per tal d’evitar la propagació de la Covid-19 amb el compliment de totes les mesures de prevenció”.

Comenta la notícia