Sueca estudia sol·licitar la declaració de zona afectada greument per una emergència de protecció civil

La delegada del Govern a la Comunitat Valenciana, Gloria Calero, ha visitat Sueca per a comprovar els danys ocasionats per les últimes pluges

La delegada del Govern a la Comunitat Valenciana, Gloria Calero, i el subdelegat del Govern, Rafael Rubio, han visitat Sueca per a comprovar in situ els danys ocasionats per les últimes pluges torrencials que han castigat el municipi aconseguint els 502 litres en 48 hores.

Des de l’ajuntament de Sueca li han plantejat a la Delegació de Govern la possibilitat de sol·licitar la declaració de zona afectada greument per una emergència de protecció civil.

El temporal ha provocat nombroses destrosses i les fortes pluges convertiren molts carrers de Sueca i del Mareny de Barraquetes en rius, a més molts veïns van quedar atrapats a casa. 

És el moment de fer valoracions econòmiques de danys i elaborar els expedients oportuns per treballar amb ells, i poder així tindre les ajudes necessàries per a pal·liar aquest desastre en tots el municipis afectats per les pluges d’aquestos dies.

Deixa el teu comentari